Російський режисер родом з Тернопільщини змусив Буланову заспівати українською (відео)

Співачка Тетяна Буланова разом з петербурзьким фолк-рок гуртом "Сонце-хмари" зняли кліп на пісню українською "З Новим Роком!".

Режисером ролику став Андрій Федечко - знаний в Санкт-Петербурзі фотограф, що спеціалізується на ексклюзивних фотосесіях знаменитостей. Сам Андрій народився на Тернопільщині. Служив в радянській армії у Ленінграді.

Повернувся до цього міста наприкінці 1990-х, бо не знайшов роботи в Києві. В 2002 заснував тут фолк-рок гурт "Хохляцький рок-н-рол", який пізніше перейменував на "Сонце-хмари". Допомогли російські музиканти, серед яких мав багато знайомих.

"Співати українською найкраще вдається Тані Булановій. У неї хороший слух, і хоча мови не знає, але фонетику добре передає. Іншим тяжко, але я вчу, головне - бажання" - каже Федечко.

Крім Буланової, в кліпі "З Новим Роком!" знявся пітерський актор Віктор Бичков, відомий роллю єгера Кузьмича в комедії "Особливості національного полювання". У відео на пісню Федечко актор зіграв втомленого від свят Діда Мороза, інформують Патріоти України.


Вибір читачів за тиждень

Відео