Тернополяни наліпили 10 000 вареників для воїнів АТО

Понад 30 активісток зібралося у закладі харчування “Галичанка”, щоб наліпити вареників та пельменів для наших захисників аби відправити на передову лінію фронту.

Там хлопці вже знають неймовірний смак галичанської смакоти і з нетерпінням очікують на гостинці.

Отже, за вечір виготовлено 10 000 вареників та 2 000 пельменів, пише 0352.

Приємною несподіванкою стали колядники, які завітали у “Галичанку” із церкви святого Великомученика Пантелеймона цілителя (УГКЦ), що знаходиться по вул.Бережанській, та обдарували волонтерів дзвінкою колядою.

Логістичний центр допомоги бійцям АТО вдячний усім небайдужим, які долучилися до смачної ініціативи, особливо Вірі НЕБЕСНІЙ та закладу харчування “Галичанка”.

Готові вареників, залиті смальцем та заморожені відправляються на самісіньку передову, до наших славних захисників України, повідомляє Логістичний центр допомоги бійцям АТО на своїй сторінці в Фейсбуці.

Наліпивши у “Галичанці” вареників, волонтери Логістичного центра допомоги бійцям АТО, прихопивши відеречка ще гарячих вареників зі сметаною, відправилися почастувати громадських активістів, котрі проводять у Тернополі акцію блокади складів російської компанії “Мегаполіс” – монополіста тютюнового ринку України та спонсора виробництва зброї для російського агресора.

Джерело: www.0352.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео