У Чорткові налагоджуватимуть співпрацю з Польщею

Відповідно до угоди про партнерську співпрацю між Чортківським районом та Тарнобжецьким повітом Республіки Польща та з метою налагодження співпраці в туристичній, культурній, освітній та соціально – економічній сферах між районами у Чорткові відбулася зустріч голови районної ради Віктора Шепети, голови РДА Михайла Сташківа з польською делегацією на чолі з старостою Тарнобжецького повіту Даріушем Буковським.
В ході зустрічі учасники обговорили питання щодо подальшої співпраці та участі у проектах між польською та українською сторонами. Зокрема, мова йшла про обміни делегаціями і відвідування освітніх, культурних, медичних закладів партнерами, відпочинку дітей та дітей, батьки яких перебувають в зоні АТО, та залучення інвестицій в економіку України.
Приємною несподіванкою стало привітання із новорічно-різдвяними святами та щирою колядою директора Чортківського державного медичного коледжу Любомира Білика та працівників закладу. Усі присутні обмінялися щирими побажаннями  та побажаннями добра, злагоди, єдності, любові.

Чортківська РДА

Вибір читачів за тиждень

Відео