Купанням в річці відсвяткували Йордан тернопільські правоохоронці

Козацькою кашею та рибною юшкою пригощали у день Водохреща усіх, хто прийшов зануритися в крижану воду на території тернопільського клубу “Нептун”.

Дорослі та діти, жінки та чоловіки під звучання новорічно-різдвяних пісень купалися в зимовій воді. Чергували на березі річки надзвичайники разом із лікарями швидкої допомоги.

Долучилися до Йорданських омивань і працівники обласного управління Національної поліції. Вперше спробували на собі силу крижаної води троє працівників Тернопільського науково-дослідного експертно-криміналітичного центру. Чоловіки зізнаються, що відчуття неймовірні.

- Не вистачає слів, захоплює дух, відчувається здоров’я, тіло парує, а душа живе. Відчули, що ми поновилися. Христос Хрещається – в річці Йордань.

Прочитавши молитву, занурилися у воду і брати Сімчуки – інспектори роти поліції особливого призначення ГУНП. Купання взимку для чоловіків – звична справа.

- Вода супер, відчуття ейфорії.

Правоохоронці вірять, що купання в крижаній воді додасть їм здоров’я та сил, оскільки люди, які моржують постійно, значно здоровіші, ніж пересічні городяни.

Джерело: dosie102.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео