У Тернополі грузини долучились до флешмобу (фото)

Голова Тернопільської ОДА Степан Барна провів робочу зустріч з представниками грузинської делегації. Йшла мова про перспективи співпраці у розвитку туризму, втілення інвестиційних проектів, проведення спільних спортивних та культурних заходів.

«Ми працюємо над створенням бренду області. Активно беремо участь у міжнародних бізнес-форумах, де презентуємо продукт області. Така співпраця з іншими країнами дає можливість обмінятись досвідом та розширити перспективи розвитку економіки», - зазначив керівник краю.

Степан Барна наголосив, що цього року значну увагу приділятимуть інфраструктурі області.

«Ми насамперед завершимо дорогу Тернопіль-Львів. У перспективі – ремонт дороги в напрямку Дубно. Також ми працюємо над приведенням у належний стан доріг, які ведуть до туристичних об’єктів Тернопілля», - сказав  Степан Барна.

Він запросив представників делегації взяти участь у культурних та спортивних заходах області.

Учасники робочої зустрічі приєднались до флеш-мобу «United Ukraine», який до Дня Соборності України проводить молодіжна громадська організація «Батьківщина Молода» та Світовий Конгрес Українських Молодіжних Організацій (СКУМО).

Такі роздруковані фото з різних країн світу та міст України презентуватимуть журналістам та громадськості у Києві на Софіївській площі 22 січня.

Тернопільська ОДА

Вибір читачів за тиждень

Відео