Історія успіху Олега Кривого (відео)

Тернопільський атлет, майстер спорту міжнародного класу з культуризму, абсолютний чемпіон України та Європи Олег Кривий вражав своєю майстерністю суддів та глядачів не одних змагань. Важко повірити, що спортсмен зайнявся культуризмом через те, що хотів просто зміцніти і набрати м'язеву масу, оскільки у підлітковому віці був доволі худим.

Сьогодні Олег – гість «Терену».

- Вітаємо, Олег! Розкажіть, як розпочали свою карєру?

- Моя кар'єра почалась 10 років тому, коли я перший раз прийшов у спортзал. Я був дуже худеньким, маленьким хлопчиком і в мене було бажання хоч якось набрати м’язеву масу, поправитись, щоб бути похожим на мужчину. Коли прийшов, побачив дужих хлопців… В спортзал прийшов зі своїм другом, але друг буквально через три тижні пішов звідти, а я залишився. Вже десять років тренуюсь. Змінив багато видів спорту - і армреслінг, і паверліфтинг. В кожному виді спорту я досягав якогось успіху, але зараз займаюсь культуризмом.            

                         

- Яка найприємніша нагорода була у вашому житті?

- Напевне, з армреслінгу. Це було третє місце на чемпіонаті району. Я найбільше тішився цим, тому що вперше мене викликали на нагородження. Я був дуже щасливий.

- У Вас були травми?

- Якось мене оминали травми. Можливо, через те, що я більш грамотно підходив до тренувань, старався завжди контролювати здоров'я, ставитись з розумом до всього. Не можу сказати, що у мене були серйозні травми.

Детальніше дивіться у відео.

Степан ГРЕЧКІВСЬКИЙ

 

Вибір читачів за тиждень

Відео