Сьогодні в Міській раді Тернополя відбудуться вибори

Сьогодні о 16:00 год. в сесійній залі міської ради пройдуть вибори нового молодіжного мера, котрий має стати радником міського голови з питань молодіжної політики. Участь у виборах братимуть 43 делегати від молодіжних організацій та студентських самоврядувань. На даний момент є 3 кандидати, які мають бажання стати на голову. 

Нагадаємо, що Молодіжна міська рада є консультативно-дорадчим органом міської ради та її виконавчого комітету з питань молодіжної політики. У склад Молодіжної ради входять по одному представнику від активних молодіжних організацій та студентських самоврядувань, а також представники учнівського парламенту міста Тернополя. Детальніше про Тернопільську міську молодіжну раду можна ознайомитись за посиланням: http://www.rada.te.ua/novyny/43294.html

На сьогоднішній день своє бажання бути новим молодіжним мером висловили один з лідерів молодіжної "Свободи" Ігор Костюк, координатор руху "Вело-Тернопіль" Юрій Суходоляк та активіст ГО "Молодіжного об'єднання "Файне місто" Віталій Дембіцький. 

До слова, попередніми молодіжними головами були Назар Зелінка та Любомир Шимків. 

Про перебіг виборів та їх результати "Терен" повідомить згодом. 

Автор: Василь ТОМЧИШИН

Фото з відкритих джерел.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео