У Тернополі відбудуться змагання з хокею

13-14 лютого у Тернополі відбудуться змагання з хокею на озері «Ternopil Hockey Classic». 24 команди із всієї України змагатимуться за ексклюзивний дерев’яний кубок. Наше місто представлятимуть тернопільські хокейні команди «Подоляни» та «Галицькі ведмеді».

– Це хокей на озері, під який цього разу ми плануємо розчистити 6 майданчиків розміром 40 на 20 метрів. Хокей грається 4 на 4 людини, без воротарів, адже правила будуть спрощенні, будуть спеціальні ворота, куди потрібно забити шайбу. Шайбу не можна піднімати вище коліна, амуніція має трохи спрощений вигляд, ніж у справжньому хокеї, – розповідає один із організаторів Сергій Мамаєв.

У турнірі візьмуть участь команди із Кривого Рогу, Миколаєва, Одеси, Києва, Хмельницького, Луцька, Львову та Тернополя.

– Цей турнір проходить у січні-лютому. Минулого року ми провели турнір як окремий захід, в цьому році він запланований на 13-14 лютого, у дні святкування Дня Зими. Буде безліч різних дійств на території парку Шевченка та наш турнір, – каже Сергій Мамаєв.

Переможці отримають ексклюзивний дерев’яний кубок: – Це перехідний кубок, який вручається команді. Після вручення команда отримує дублікат меншого розміру та забирає на пам’ятку, на великому кубку роблять гравірування з назвою команди та роком, у якому вона перемогла на чемпіонаті, – додає Сергій Мамаєв.

У перший день турніру відбудуться групові змагання, у яких визначать переможці груп, а у другий день буде фінальна частина та різноманітні конкурси.

Довідка

http://pondhockey.jimdo.com/

Джерело: ternopil.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео