Бійці батальйону «Тернопіль» вирушили в зону АТО

24 січня співробітники батальйону патрульної служби особливого призначення «Тернопіль» поїхали на Схід. Вони замінять своїх колег на бойових постах та дбатимуть про охорону громадського порядку на територіях, підконтрольній українські владі.

Перед далекою поїздкою бійці отримали настанови від т.в.о начальника Головного управління поліції в Тернопільській області Олександра Богомола. Вимоги керівника поліції до підлеглих незмінні: суворе дотримання дисципліни, виконання наказів керівників та збереження власного життя та життя побратимів.

- Будьте пильними та обережними, пам’ятайте, що вас тут чекають, – зазначив Олександр Богомол.
Т.в.о начальника ГУНП в області окремо наголосив бійцям на необхідності ретельного вивчення нового поліцейського законодавства для успішного проходження атестації.

Провести правоохоронців прийшов голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук. Він подякував бійцям за сумлінну службу та пообіцяв, що обласна рада завдяки підтримці Громадської організації “Повір у себе” щомісяця забезпечуватиме поповнення аптечок військовослужбовців Тернопільщини на 50 000 гривень.

- Я нещодавно разом з головою ТОДА Степаном Барною повернувся зі Сходу, де ми відвідали наших воїнів. Ми поцікавилися проблемами хлопців та привезли їм продукти харчування, – зазначив голова Тернопільської обласної ради. – Ми намагатимемося всебічно підтримувати вас, адже ви мужньо захищаєте наш мир та спокій.

Бійці батальйону неодноразово побували у зоні АТО. Завдання, які доведеться виконувати, добре знають та вміють. Серед їхніх обов’язків: несення служби на блокпостах, недопущення потрапляння на мирну територію зброї та боєприпасів, охорона правопорядку.

Вже 9-ий раз вирушає на схід боєць батальйону «Тернопіль» Василь Кишкан. До служби у поліції хлопець навчався у духовній академії, а після її закінчення твердо вирішив пов’язати свою долю з правоохоронною діяльністю, ставши на захист інтересів своєї країни та її громадян.

Про свій вибір боєць не жалкує і успішно виконує усі службові завдання. Нещодавно під час несення служби на блокпосту Василь разом із побратимами перекрили канал потрапляння нелегальної зброї на територію Луганщини. За добросовісне несення служби керівництво Головного управління Національної поліції в області вручило бійцям листи-подяки.

Провести правоохоронців прийшли рідні, близькі та колеги. Усі бажали одного – повернутися додому живими та здоровими.

За християнським звичаєм, бійців благословили священики.

Джерело: dosie102.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео