Навіщо Степан Барна поїхав до Польщі?

IX форум «Європа-Україна» під назвою «Стратегія реформ і модернізації – чи відбувся прорив?» розпочався 24 січня у місті Лодзь (Польща). Делегацію з Тернопільщини представляють голова ОДА Степан Барна, народний депутат Тарас Юрик, голова Тернопільської РДА Олександр Похилий і голова Ради підприємців Тернопільщини Володимир Гевко.

Як повідомляє прес-служба ОДА, на форумі протягом трьох днів обговорюватимуть актуальні питання модернізації і економічного розвитку України. Одне з найважливіших — реформи. Розглянуть також питання щодо політичної, соціально-економічної, безпекової ситуації в державі.

У 40 тематичних дискусіях і презентаціях форуму беруть участь сотні урядовців, політиків, експертів та бізнесменів з різних країн Європи та світу.

Голова Програмної ради Економічного форуму (який є організатором зустрічі) Зиґмунт Бердиховський зазначив, що саме Польща повинна бути тим місцем, у якому відбуваються європейські дебати щодо того, як допомогти Україні на шляху інтеграції у Європейський Союз.

Довідково. Форум "Європа-Україна" організовує Інститут східних досліджень (ISW) Польщі. 

Вибір читачів за тиждень

Відео