Чому розпалася «Тріода»?

«Співоче українське диво», «душа народу», «голос народу» - як лише не називали тернопільських соловейків з гурту «Тріода».

Вони встигли підкорити не лише вітчизняну публіку. Гучний тур Америкою залишився предметом гордості як для самих хлопців, так і для їх батьківщини. Що ж змусило хлопців розійтись? Олександр вирішив розпочати сольну кар’єру.  У ексклюзивному інтерв’ю співав розповів, чому розпалася «Тріода».

«Тріоду» з'їла популярність

Не всім вдається впоратися із «зірковою» хворобою. Багатьох вона просто «з’їдає». Вочевидь, так сталось і з тернопільськими соловейками з гурту «Тріода». Коли в одному колективі з’являються два лідери, улюблена робота стає нестерпною.

Про те, що гурт уже ніколи не буде таким як колись, Сашко зрозумів після участі в «Х-факторі». Однак до останку намагався не помічати цього.

«Після телешоу «Тріоду» почали запрошувати на різноманітні заходи. Перші концерти проходили на ура. Згодом вони переросли у клубні та весільні виступи, які обов’язково супроводжувались вживанням алкоголю. Та найгірше, що від мізерної популярності в учасників гурту почала зароджуватись «зіркова» хвороба. Замість того, щоб працювати над новими хітами, кожен прагнув перетягти на себе «корону». Колектив почав розвалюватися. Тоді я зрозумів, що так далі продовжувати не можна», - розповідає Олександр Алексєєв.

Конфлікт згас, бо гурт запросили за кордон. Довгих чотири місяці він гастролював Сполученими Штатами Америки, відвідав нашу діаспору, збирав кошти для військових у зоні АТО.

«Українці дуже гарно нас приймали, але для них ми виступали лише у вихідні. А в будні я знайшов підробіток. Працював по 18 годин на добу, а хлопці все більше заглядали у чарку. Зрозуміло, що коштів їм не вистачало, однак замість того, щоб працювати, вони почали дорікати мені.

Коли ми повернулись в Україну, побачили, як виросли інші учасники «Х-фактора». У них - нові пісні, кліпи. У нас - порожні гаманці і ніякого порозуміння. Тоді я й збагнув, що це кінець. Хлопцям про своє рішення піти з колективу повідомив у період коли не було концертів. Віддав їм увесь реквізит, пояснив свій вчинок, встав і пішов, сподіваючись, що вони мене зрозуміють.

«Мені було дуже неприємно чути ті нісенітниці, які хлопці розповідали про мене. Нібито я спився, став наркоманом, а тому й пішов із «Тріоди». Довго не міг оговтатися від такого бруду, все ж вирішив іти далі», - продовжує співак.

Громадянська позиція допомагає рухатися вперед

Коли Сашко залишив «Тріоду», було достатньо часу, аби зібратися з думками, визначити пріоритети у житті. Він зрозумів, що без сцени не зможе, адже українська пісня повинна звучати.

«Я писав і пишу вірші. Кожен рядок «лягає» на музику. Писати і складати доробки у шухляду не можу. Моя громадянська позиція допомагає рухатися вперед. Вважаю, що музичний простір потрібно заповнювати змістовною українською музикою, а не «пающими трусами».

 Наразі Олександр Алексєєв готується до прем’єри першої самостійної композиції. Він сподівається, що пісня «Україна – це ми» зуміє об’єднати всю країну.

 «Через декілька тижнів відбудеться презентація пісні «Україна – це ми». Сподіваюсь, що публіка сприйме мене, як сольного вокаліста. Адже колективи сходяться і розходяться, зірки спалахують і згасають, але музика - вічна», - підсумував співак.

Джерело: ternopoliany.te.ua

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео