У Довжанці злодій проломив стіну крамниці

За вчинення крадіжки з магазину у селі Довжанка тернопільські правоохоронці спіймали 37-річного жителя району. Злодій виніс з торгового закладу алкогольні напої, цигарки та готівку.

Як розповів заступник начальника Тернопільського відділення поліції Анатолій Стельмащук, повідомлення про вчинення злочину надійшло від власника крамниці.

На місці події поліцейські встановили, що зловмисник забрався досередини, пошкодивши стіну в крамниці.

За підозрою у вчиненні крадіжки правоохоронці затримали місцевого жителя. Чоловік вже неодноразово притягувався до відповідальності за вчинення майнових злочинів, відбував покарання у місцях позбавлення волі. Однак достойного заробітку так і не знайшов, випивав та продовжив красти.

Напередодні прийшов до торгового закладу, аби придбати спиртне. Грошей на пляшку не вистачало, а продавець відмовилася давати товар у борг. Розлючений чоловік вийшов з магазину, а вночі вирішив «відімстити»: продовбав діру в цегляній стіні біля дверей і проник досередини. З торгового закладу виніс декілька пляшок горілки, 15 пачок цигарок та 500 гривень.

Витратити гроші і випити він не встиг – злодія оперативно викрили працівники поліції та вилучили крадене майно. Підозрюваному інкримінують крадіжку, поєднану з проникненням у житло чи інше приміщення, інформує dosie102.te.ua. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео