Мешканка Тернопільщини розповіла про свою участь у шоу «Панянка-селянка»

Майже мрію для жінок та дівчат, які мешкають у сільській місцевості та мотивацію працювати й розвиватися показав телеканал “Тет” у своєму реаліті-шоу “Панянка-селянка”. Ідея якого полягає в обміні життям: багата панянка, яка займається власною справою або ж та у якої є заможний “друг” та живе у великому місті на кілька днів міняється життям з дівчиною з сільської місцевості.

Для учасниць шоу пропонують безліч незвичних завдань, які, нібито щодня виконує, так звана, селянка чи панянка на каштал: селянці пропонують збільшити губи чи пройти випробовування масажем зміями, а панянка змушена вбивати свійських тварин, прибирати у хліві чи прати в холодній річці.

Якщо прискіпливо придивитись до проекту, то замислюєшся: невже у селах й досі живуть в умовах Середньовіччя, а місцеві мешканці є обмеженими та позбавленими амбіцій людьми. На цю тему ми спілкувались з учасницею реаліті-шоу Інною Леушин, яка мешкає у селі Вовківці, що на Тернопільщині. Пані Інна брала участь у програмі в якості селянки, пише Тернопільська липа.

- Розкажіть про себе, чим ви займаєтесь, цікавитесь?

Живу в селі Вовківці, сама родом з Харківської обл, смт. Печеніги. Зараз я у декретній відпустці, доглядаю за своїм малям. А до цього працювала кухарем в кафе у Борщові.

- Але у програмі було вказано, що ви працювали, здається, на залізничному вокзалі?

– На вокзалі я теж не працювала просто люди з телеканалу домовилися, що нібито я там працюю

 – Тоді, наскільки показане в програмі взагалі відповідає дійсності?

– Правда було мало. На городі я мотоблоком не працюю,  це робить мій чоловік, птахів рубає теж чоловік. Пральна машина у мене є, курям крила я стрижу. Чесно кажучи, я навіть не знала що так роблять. Натомість  у будинку де проживає Аліна (інша учасниця реаліті-шоу ) не було світла, ліфт не працював довелося зробити нібито я не вмію його включити. Також не показали того, як приміром, я відпочивала в Ааквапарку, дуже  багато гарних моментів просто вирізали. Випуск мені так не сподобалося, що я навіть його не додивилася.

- Розкажіть тоді, а як взагалі відбувались зйомки?

- Зйомка була як для мене, так і для мого чоловіка жахлива. У мене в той час була підвищена температура, а чоловік панікував, коли приїхала ця дама. А ще телефон у мене забрали, я була зла і до того ж ще і неможливо було ні з ким зідзвонитися. Від мене вимагають емоцій, яких у мене немає, довелося корчити з себе таку собі “дурепу”. Ця мадам, до якої я поїхала, залишила мені порожній холодильник, від чого я голодувала.  Які там емоції…

 - Якими були ваші враження від нового життя, яке вам запропонувала, так звана “панянка”?

– Мої враження від того життя?! Ніяких вражень, мене здивували тільки таргани, як і все інше, що я прожила. Я жила в місті, тому багато де побувала, побачила багато цікавого. А щодо цієї дівчини, то у нас зовсім різні погляди на життя, Як для мене у неї нудне життя Я люблю відпочивати у веселих компаніях, ходити в клуби.  Дуже люблю танцювати, до речі, це теж не показали в “Панянка-селянка”, напевно,  для них мої танці здалися занадто “міськими”.

- А які враження залишились у ваших родичів після подібного обміну?

– Мої рідні сказали, що я молодець, що потрапила на передачу. Всі посміялися, знаючи, що багато чого прикрашено і змінено.  А ось мого чоловіка батьки, спочатку були проти цієї ідеї, але потім змирились.

 – Чому ви вирішили взяти участь у цій програмі?

– Я наважилась взяти участь у передачі, щоб дізнатись наскільки це реально, потрапити так просто на телебачення, виявляється – це реально.

 – Що змінилось у вашому житті після участі у програмі?

– Ну змінилося у нас багато чого, все що ми планували ще до передачі. Наші задуми почали потихеньку здійснюватися. Я народила сина, в будинок ми провели воду, зробили ремонт ремонт.  Всього не перелічити ми все робимо для того що б все задумане швидше збулось. Що ж до взаємин у сім’ї, то передача ні як не вплинула ні на наші стосунки, ні на наші плани: ми як любили один одного так і любимо і плануємо ще одного сина.

- Тобто у програмі “Панянка-селянка” неправдиво показують побут в українському селі, навмисно його спотворюючи?

– Ну скажу вам що у нас село дуже красиве, сучасне і чисте, гарні будинку, охайні двори. Також є багато магазинів, клуб, дитячий садок,школа. А біля мого будинку , буквально в двох метрах ходи гарна лазня, хоча у програмі показали, нібито вона за два кілометри.  На річці вже ніхто не пере одяг, у всіх є пральна машинка-автомат.

- Ще одне питання, яке цікавить багатьох: чи платять учасникам програми за участь?

– Учасникам не платять, хоча спочатку, я чомусь теж так думала,що отримаю якусь винагороду, але не склалось. Я як поїхала без грошей, так без них і приїхала. Думала мені хоч сукню, яку нібито подарували віддадуть.

- А одяг, який нібито ви купляли у програмі для, так званого, перевтілення, Вам теж не віддали?

– Ні, одяг вони брали на прокат,  я потім після суші бару його віддала, хоча мені воно дуже сподобалося.

Джерело: lypa.com.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео