У Тернополі виявили іномарку з підробленим номером кузова

Під час експертного огляду автомобіля марки «Опель» працівники Територіального сервісного центру Тернополя виявили, що номер кузова даного автомобіля набитий кустарним способом та не відповідає встановленим вимогам.

 За словами власника транспорту, напередодні він, виготовивши довіреність,обміняв власну  автівку на «Опель». Про те, що в автомобіля перебитий кузов він дізнався, коли приїхав до сервісного центру для переоформлення транспорту.

Під час огляду експерти встановили, що номера агрегатів на «Опелі» підроблені.

З’ясовуватимуть деталі справи правоохоронці, яких викликали на місце події. Вони шукатимуть продавця іномарки та встановлюватимуть, чому на автівці перебиті номери.

Працівники Регіонального сервісного центру МВС в Тернопільській області наголошують громадянам, які хочуть стати автовласниками, не поспішати і недовіряти незнайомцям, а про таку послугу, як обмін по довіреності забути взагалі.

Якщо ви хочете придбати автомобіль, зверніться в сервісний центр до спеціалістів. Там фахівці зможуть надати  вам кваліфіковану допомогу і ви себе убезпечите від купівлі проблемного авто.

Сектор комунікації Головного управління Національної  поліції в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео