Тернополяни радять, що варто читати

Молоді тернополяни зібрались на дискусійний клуб «А що читаєш ти?» у книгарні «Є» 9 лютого. Поради щодо вибору книг можна отримати там щомісяця.

- Кіз Деніел, Френсіс Скотт Фіцджеральд і відомий нам Джером Девід Селінджер – американські письменники, до яких я завжди повертаюсь. Тільки шукайте хороші переклади. Бо коли прорізається гугл-транслейт, читання втрачає смак.

Працівник книгарні Олег завжди знає, яку книгу порекомендувати для подарунку.

- Книги топ-10 книгарні – це ті, які завжди актуальні, щоб подарувати. А от під власний вибір для буденного читання вони підійдуть не завжди. Я от останнім часом прочитав «Марсіанин», «Многії літа» та «Боже Ігрище». Це фантастика, поради для продовження життя та історія Польщі. Враження неоднозначні, але рекомендую кожну книгу кожному з вас.

Організатор таких вечорів - арт-менеджер у Книгарня "Є" і головний редактор у Krok Юрій Матевощук - запросив усіх тернополян приєднуватись до розмов.

 - Ті, хто не може без читання, і ті, хто не читає взагалі – ви всі можете бути нашими гостями. Адже той, хто не читає, після порад скоріш за все скачає хоча б одну згадану книжку.

Катерина БОЙКО

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео