На Тернопільщині хулігани побили двох поліцейських

Конфлікт, під час якого співробітники Підгаєцького відділення поліції отримали тілесні ушкодження, стався вночі у районному будинку культури. Інспектор поліції та помічник чергової частини в цей час були на службі у складі групи швидкого реагування.

Зі слів начальника Підгаєцького відділення поліції Юрія Куньки, група швидкого реагування несла службу неподалік приміщення будинку культури, де була дискотека, повідомляє «Досьє 102».

Молодіжна тусовка вже закінчувалася, коли до приміщення зайшли двоє парубків. Юнаки тримали в руках запалені цигарки. На зауваження завідувача будинку культури про те, що палити в приміщенні заборонено, не реагували. Жінка звернулася за допомогою до правоохоронців. На появу поліцейських молодики відреагували агресивно. Один, кинувши недопалок на землю, вдарив в обличчя інспектора поліції. На помічника чергового накинуся товариш дебошира.

У результаті старший лейтенант отримав закриту черепно-мозкову травму, забійні травми лівого вуха. Легкі тілесні ушкодження отримав і капрал поліції. Але незважаючи на це, поліцейським вдалося затримати дебоширів.

Нападників, а ними виявилися двоє жителів Підгайців 1991 та 1997 років народження, затримали в порядку статті 208 КПК. Їхні дії кваліфіковані частиною 2 ст.345 КК України. Триває досудове розслідування.

Поліцейські звернулися за допомогою до медичного закладу. Їм видано направлення для проходження судово-медичної експертизи.

За даним фактом проводиться службова перевірка.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео