Тepнoпiльcькa мoлoдь з нeтepпiнням чeкaє cвяткyвaння Дня зaкoхaних

Зробити фото в імпровізованій фотозоні, купити оригінальні валентинки чи подарунки, а ще взяти участь у флешмобі поцілунків мають змогу тернополяни. На Театральному майдані 12 лютого поселилось «Місто кохання». 

- День усіх закоханих – свято досить особисте, але ми вирішили наповнити романтичним настроєм увесь Тернопіль. Святкування перейняли від країн Європи, тому й захотілось зробити щось масове й цікаве. Для закоханих пар ми пропонуємо взяти участь у флешмобі. А, ті що досі не мають пари, можуть стати учасниками конкурсів, виграти призи та й знайти свою другу половинку, - розповідає один з організаторів дійства – Анна Леськів.

Майстри хенд-мейду уже починають викладати свої роботи у дерев’яних ятках. Там можна знайти в’язані валентинки, закоханих котів з пап’є-маше, глиняні серця-магніти, дерев’яні гребінці ручної роботи, чохли до телефону з фети. Ціни на валентинки – від 30 гривень, на котів – від 100 до 300, гребінець можна придбати за 65 гривень.

- Я навчилась хенд-мейду сама під час декрету. Потім знайшла кілька однодумців. Ми маємо невелику спільноту в соцмережах «Вдома добре». Обмінюємось ідеями  та вчимось одна в одної, - каже одна з майстринь Наталя Маладика.

У драмтеатрі роблять «стіну кохання» для фотосесії, розповідають організатори. А у «Містечку кохання» фотографуються туристи зі Львова.

- Ми приїхали на практику в Тернопіль. Тут маємо екскурсовода, тільки почали оглядати місто, - каже 19-річна студентка факультету туризму Львівського політехнічного університету Наталія Фітулова. – Ярмарок на площі створює передсвятковий настрій. Це спонукатиме тих, хто має пару, здивувати свою половинку. А ми з одногрупниками на пам'ять про Тернопіль у переддень закоханих зробимо фото біля серця.

Потрапити у «Місто кохання» на Театральному майдані можна12, 13 та 14 лютого.

Катерина БОЙКО

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео