Тернополян запрошують взяти участь в акції «Український Донбас»

У рамках акції «Український Донбас» у тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці збирають літературу для мешканців Сходу. Книги передадуть у бібліотеки Мар’їнського району Донецької області та Сватівського району Луганської області.

Тернопільське обласне відділення УБА та Тернопільська ОУНБ запрошують взяти участь у Загальноукраїнському Проекті культурної інтеграції «Український Донбас», який реалізується відповідно до наказу Міністерства культури України, для задоволення культурних та естетичних запитів громадян, що проживають у Донецькій і Луганській областях, повідомляє «Тернопіль».

Стати учасником акції може кожен мешканець Тернопільщини. Раді будуть усім охочим допомогти, адже принесені книги підуть на добру справу. Бібліотечні фонди, які накопичували роками у Східних областях знищені або зруйновані через військові дії.

«Завдяки акції «Український Донбас» не залишайтеся осторонь благородного подвижницького руху, адже разом ми зможемо зробити корисну справу!», – зазначили у Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці.

Тернопільська ОУНБ, яка координує збір літератури, закликає не залишатися осторонь благородного подвижницького руху, адже разом ми зможемо зробити корисну справу для бібліотек Мар’їнського району Донецької області та Сватівського району Луганської області.

Приносити книги можна у приміщення Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки за адресою: місто Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка, 15.

Вибір читачів за тиждень

Відео