В Тернополі на фіалки можна не лише подивитись, але й придбати (фото, відео)

Тернополяни вкотре мають змогу насолодитись квітами. Різнобарвні та яскраві фіалки, або сенполії, вже третій день зустрічають кожного, хто заходить в хол ТРЦ «Подоляни».

Подібний захід проходить не вперше. Організаторами виставки знову виступили тернопільські ентузіасти, об’єднані в клуб «Сенполія-Захід».

- Фіалками займається моя дочка Наталя Лотоцька, - каже одна з організаторів Галина. – Вона часто їздить на виставки сенполій та спілкується з селекціонерами. Квіти вона дійсно любить і серйозно відноситься до процесу їх вирощення та догляду. Щойно дізнається про новий сорт – одразу купує.

На виставці є можливість придбання як готового вазону так і «діток» - пророслих листочків. Ціни – демократичні. Доросла рослина вартує від 50 до 150 гривень. Якщо ж ви хочете, стати першим очевидцем чуда появи квітів – заплатіть 30 гривень і лелійте свою фіалку.

- Подібні виставки відвідую часто, - каже гостя виставки Галина, - завжди купую новинки. Фіалки вирощую для себе та друзів, адже живі рослини – найкращий подарунок – квітка вбирає в себе усю любов того, хто за нею доглядає.

Сьогодні, 14 лютого, останній день виставки. Якщо ви любите квіти, та ще не встигли порадувати себе красою, поспішайте помилуватись більш ніж 400 видами фіалок в холі ТРЦ «Подоляни».

Тамара КОБЛИК

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео