Ліцеїсти вибороли звання чемпіонів Тернопільщини

13 лютого у фізкультурно-оздоровчому комплексі (ФОК, м. Тернопіль) відбулися вирішальні матчі фінальної частини чемпіонату Тернопільської області з футзалу серед юнаків 1999-2000 р.н. Перемігши у матчі за перше місце однолітків з Копичинців – 3:1, «золоті» медалі виборола команда Тернопільського педагогічного ліцею (входить до структури ФК «Тернопіль»).

Матч для ліцеїстів складався не просто. Відкривши рахунок, ліцеїсти пропустили один гол у відповідь, як наслідок рахунок став нічийним. Однак ще до перерви ліцеїсти забили один м’яч, а у другому таймі ще один, тим самим перемогли з загальним рахунком – 3:1. Голи в складі «Педліцею» забили: Андрій Різник, Андрій Малащук, Степан Римар, повідомляє «Номер один».

Отож, чемпіонами Тернопільської області з футзалу, яким вручили кубок, медалі та грамоти, стали: Коноба, Павлишен, Войцещук, Малащук, Різник, Білик, Штибель, Римар, Гончаров, Урбанський, Волохатий, Грошко. Тренери-вихователі – Віктор Івегеш, Микола Постернак.

Зауважимо, що у поєдинку за третє місце команда Тернопіль-2 (1999 р.н.), яку тренують Валерій Татаринов та Михайло Чернятиський, перемогла суперників з Кременця – 9:2.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео