Сорок музичних гуртів виступлять на фестивалі «Файне Місто»

Більше сорока музичних гуртів, які виступлять на фестивалі «Файне Місто» у 2016 році, оголосили організатори. Цього року там буде діяти спортивна, ігрова, дитяча, літературна та арт зони, велопрокат, вуличні театри, караоке, атракціони, кінопокази, салон краси та багато іншого.

Цього року фестиваль триватиме аж чотири дні. Для гостей облаштують наметове містечко, фудкорти, душові кабіни, біотуалети, пункти підзарядки телефонів, камери зберігання та бюро знахідок, повідомляє «Тернопіль».

Також будуть проводити різноманітні майстер класи. Сувенір на пам’ять, багато цікавих  та оригінальних речей можна буде знайти на хендмейд ярмарці.

На чотирьох сценах виступлять виконавці з різних країн світу. Приїдуть в Тернопіль групи з Швеції, Молдови, Білорусі, США, Австрії, Німеччини та Росії. В загальному на «Файному Місті 2016» буде близько ста гуртів. Наразі організатори оголосили 35% учасників.

Серед найвідоміших гуртів та виконавців – Pain, Brutto, Rideau, Ричи Колючий, O.Torvald, ТНМК та ін. Зараз квиток можна купити за 500 гривень. З 26 лютого він буде коштувати 560.

Нагадаємо, що фестиваль відбудеться 7-10 липня на території міжнародного аеропорту «Тернопіль».

Довідка

Квитки ще по 500 грн тут: http://gastroli.ua/events/fainemisto, замовити квитки службою доставки «Нова Пошта» в будь-який куточок країни тут:goo.gl/qepcq

 

Вибір читачів за тиждень

Відео