Тернопільські рятувальники провели урок безпеки

Щоб зменшити трагічну статистику, навчити дітей поважно ставитися до безпеки людини, 16 лютого інспекторський склад 14-ої  державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС України у Тернопільській області провів профілактично-просвітницьку акцію для учнів  Сільцівської школи Пігаєцького району. Під час зустрічі працівники ДСНС разом зі школярами пригадали основні правила безпечної поведінки в побуті й на вулиці.

Вогнеборці розповіли  учням про вибухонебезпечні предмети й речовини, про ті тривожні виїзди бійців ДСНС, під час яких рятувальникам доводиться, ризикуючи власним життям, рятувати життя інших.

На думку педагогів, урок безпеки, що пройшов за участі працівників ДСНС,  повністю виконав своє завдання, адже не лише привернув увагу до можливих небезпек, а й поповнив багаж знань дітей з питань безпечної поведінки.

Таку співпрацю зі службою ДСНС освітяни схвалюють, адже питання збереження життя дітей має загальнодержавне значення. Загалом, прищеплення підростаючому поколінню навичків безпечної життєдіяльності - процес безперервний. Саме спільними зусиллями батьків, педагогів та працівників  ДСНС можна не тільки донести до дітей основні постулати безпеки, але й допомогти їм усвідомити та навчити застосувати ці знання на практиці.

Управління ДСНС України в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео