Де шукають прихистку футболісти тернопільської "Ниви"?

На початку лютого керівництво футбольного клубу «Нива Тернопіль» розпустило гравців, надавши їм статус вільних агентів. Спробуємо розібратися, куди ж подалися колишні футболісти «Ниви» шукати кращої долі.

Почнемо із голкіперів. Один із них Микола Плетеницький уже уклав контракт із друголіговим «Інгульцем». Ще один воротар «Ниви» Єгор Попович близький до підписання контракту із ФК «Полтава», повідомляє sports.te.ua.

Контракт з «Інгульцем» уклав також номінальний захисник Іван Мучак, який в останніх матчах був відправлений Петром Бадлом у лінію нападу. А фланговий оборонець Роман Гудак, схоже, продовжить свою кар'єру у Полтаві разом з Єгором Поповичем. Капітан «Ниви» Віктор Яневич міг опинитися у тому ж «Інгульці», але контракт не підписав та повернувся додому. Також шукають нові місця роботи Олександр Портянко та Роман Бочкур.

Оглядини у стані прем'єр-лігової ужгородської «Говерли» проходять Ростислав Волошинович та Ігор Озарків. Лідери «Ниви» уже зіграли за потенційно нову команду у товариській грі проти словацького «Кошице». А Волошинович відзначився голом. Не визначився із подальшим місцем роботи найстарший гравець Ниви — 36-річний Данило Жицький. А четвірка тернопільських гравців Роман Кухарський, Андрій Кухарук, Віталій Бадло та Ігор Кохман самостійно підтримують форму у Тернополі.

Єдиний номінальний нападник Ниви Андрій Фаюк за прикладом своїх одноклубників їздив на оглядини у ФК «Полтава», але тренерський штаб полтавчан він не вразив та уже покинув розташування клубу.

Щодо гравців, які ще раніше покинули «Ниву», то півзахисник Олег Керчу тренується разом із чернівецькою «Буковиною». Ярослав Захаревич може приєднатися до ужгородської «Говерли», яку тренує добре відомий йому за спільною роботою у столичному «Арсеналі» В'ячеслав Грозний. Тарас Петрівський шукає кращої долі у Білорусі, а екс-капітан «Ниви» Тарас Дурай наразі самостійно підтримує форму. Щодо Івана Рудницького, який так і не прийняв участі у жодному матчі «Ниви» у цьому сезоні, то його подальша доля невідома.

Вибір читачів за тиждень

Відео