Кубок з міні-футболу, присвячений пам’яті Героїв Крут, дістався команді з Великих Бірок

Впродовж трьох днів - 6, 7 та 13 лютого, 25 команд грали у міні-футбол, виборюючи Кубок району, присвячений пам’яті Героїв Крут.

Ігри проходили на майданчиках із синтетичним покриттям села Великі Гаї та смт. Великі Бірки.

Такий захід традиційно організовує сектор молоді та спорту районної державної адміністрації, повідомляє oblsport.  Цьогоріч у змаганнях виявили бажання взяти участь 25 команд, які шляхом жеребкування були розділені на 5 груп по 5 команд. Група А – Петриків, В.Глибочок, Байківці-1, Довжанка, Шляхтинці, група В – Домаморич, Мишковичі, В.Гаї, Острів, Ветеран (В. Березовиця), група С – Дубівці, Гаї Шевченківські, Стегниківці, М. Ходачків, Байківці-2, група D – Освіта, В. Березовиця, Товстолуг, Ігровиця, Забойки, група І – Смиківці, Жовтневе, В.Бірки-2, Дичків, В.Бірки-1.

6-7 лютого команди змагались в групах, а кращі дві команди з кожної групи отримали змогу потрапити у фінальну частину змагань. Таким чином, після двох днів протиборства, 10 команд-фіналістів утворили дві групи по 5 команд: група І – Шляхтинці, Товстолуг, Острів, Дубівці, В.Бірки-1 та група ІІ – В.Глибочок, В.Березовиця, Ветеран, Стегниківці, В.Бірки-2.

13 лютого команди провели ігри в групах, і дві кращих з кожної групи продовжили боротьбу за головний приз. У матчі за третє місце команда Великої Березовиці перемогла опонентів із Дубівців з рахунком 5:4, а у фіналі зустрілися футбольні колективи Великих Бірок-1 та Великого Глибочка, де сильнішими виявилися спортсмени із В.Бірок-1, які і стали володарями Кубка.

По завершенні змагань призерів нагородили кубками та грамотами, а гравці команд отримали грамоти та медалі від організаторів.

Вибір читачів за тиждень

Відео