Дві тернополянки створили колекцію одягу

Тернополянки Юлія Синюгіна та Ольга Страхоцька на створення першої колекції одягу наважились не одразу. Але заручившись підтримкою рідних вирішили втілити свою мрію у життя.

 Дівчата розповідають, що про створення колекції мріяли обоє. І так трапилось, що така ідея виникла у них практично водночас, повідомляє «20 хвилин».

 -    Ідея зароджувалася окремо у кожної, - розповідає Юлія Синюгіна. - Особисто я, беручи участь у показах відомих українських дизайнерів завжди захоплювалась красою та вишуканістю їхніх колекцій. І в душі завжди мріяла створити власну, але самій було якось лячно. І якось мені зателефонувала Оля і запропонувала  – створити колекцію одягу.  

 Дівчина погодилась на співпрацю, адже з Олею вони знайомі досить давно і разом брали участь у «фешн» показах та мають подібні смаки у одязі. Колекцію одягу придумували недовго, каже Юля. Для них складностей не виникало, адже,  як вважають дівчата, людина народжується з почуттям стилю. Приходить певний момент і воно просто виривається назовні.

      -    Самі образи ми придумали з легкістю, доповнювали одна одну, - каже Ольга Страхоцька. – З Юлею мені працювати одне задоволення, ми справжня команда, підтримуємо одна одну у всьому. Наша колекція відображає три пори року – весну, літо та осінь. Гама кольорів поступово переходить з однієї в іншу, ніби від юної дівчинки до жінки.  Юля вважає, що вони з Олею подібні і мислять однаково, тому в процесі створення колекції не виникало жодних суперечок. І дівчата розуміли одна одну з півслова. 

-    У колекції десять моделей, які можна комбінувати, - розповідає Юлія. – Наш одяг можна одягати у повсякденному житті. Саме на це ми робили акцент при створенні колекції, щоб було доступно усім. 

Оскільки для обох тернополянок це перший досвід створення колекції одягу, то для них чималу роль має підтримка рідних та друзів. Дизайнери-початківці дякують усім, хто допомагав їм і підтримував. 

-    Одного разу Юля запитала мене чи впевнена я у своєму задумі, от тоді я відчула перше своє хвилювання, - каже Ольга. - Неймовірно вдячна рідним, які одразу мене підтримали і високо оцінили мій задум.  А для Юлії Синюгіної важливою була підтримка її чоловіка та доньки. Вони вірять у дівчину і підтримують усі її починання.

Вибір читачів за тиждень

Відео