Тернопільські біатлоністи готуються до чемпіонату світу

Трійка тернопільських біатлоністів виступатимуть на чемпіонаті світу з біатлону, що з 3 до 13 березня відбуватиметься у Норвегії.

У складі збірної України традиційно виступатимуть лідери своїх команд тернополяни Дмитро Підручний та Олена Підгрушна. Третьою представницею Тернопілля у збірній буде Анастасія Меркушина, яка попередньо не повинна була брати участь у світовій першості. Річ у тім, що у представниці збірної України Наталії Бурдиги виникли проблеми із документами, відтак саме наша Анастасія замінить Наталію у складі команди, повідомляє 20minut.

До слова, найпершим підготовку до світової першості розпочав наш Дмитро Підручний. Спортсмен заради кращої підготовки до чемпіонату, навіть пропустив два етапи Кубка світу – у Канаді та США. Щодо Олени Підгрушної, то вона навпаки – успішно виступила на заокеанських етапах і у піднесеному настрої готуватиметься до чемпіонату світу.

Лідерка збірної України до виступу у Норвегії готуватиметься у Словаччині, а саме у Поклюці. Звідти, власне, українська команда і візьме курс на Норвегію. До речі, за словами самої біатлоністки, жіноча збірна України до відповідального старту готуватиметься у повній ізоляції щоб уникнути будь-яких інфекцій чи захворювань перед світовим форумом.

Нагадаємо, що на чемпіонаті світу наші земляки проведуть змішану естафету, спринт, гонку переслідування, індивідуальну гонку, естафету та гонку з масовим стартом.

Вибір читачів за тиждень

Відео