Тернопільські лікарі отримали медалі за допомогу бійцям АТО (відео)

Лікарів, які допомагають нашим бійцям реабілітуватися після повернення із зони АТО відзначили в Тернопільській обласній раді. Таке нагородження відбулося вперше, а ідею запропонував один із пацієнтів, повідомляє intb.

 ВІКТОР ОВЧАРУК, голова Тернопільської обласної ради:

«Наші учасники АТО хочуть відмітити лікарів, які десь брали участь в допомозі медичній, в оперативній допомозі, скажемо, учасників Антитерористичної операції. Сьогодні я маю за честь і беру участь в цьому нагородженні».

СТЕПАН ПАСКАРИК, командир взводу батальйону «Тернопіль»:

«Хочу сьогодні подякувати лікарям, які приложили максимум зусиль для того, щоб надати допомогу і надають допомогу бійцям АТО. Дуже оперативно, дуже вміло, дякую їм за знання, дякую їм за роботу, дякую за те, що вони є».

Нагороди отримали 4-ро лікарів, які працюють у 2-й міській лікарні та їхній керівник. Він запевняє, таке відзначення для них є особливим.

ВІКТОР КМІТА, головний лікар міської комунальної лікарні №2:

«Це дуже велика нагорода. Чому? Тому що, як правило, лікарі в нас находяться в тилу, але має бути міцний тил і тоді буде хороша передова, хороші солдати. Я цю акцію розповім в себе в колективі, розкажу що це і я думаю старатись колектив буде набагато краще».

До речі, лікують бійців за кошти з місцевого бюджету. Для цього створили спеціальний Фонд.

Вибір читачів за тиждень

Відео