Громадські активісти змінюють організацію дорожнього руху в Тернополі (відео)

Організацію безпеки дорожнього руху обговорили на спільній нараді представники «Автомайдану Тернопіль» та комунальних служб нашого міста, зокрема технагляду міської ради, повідомляє intb.

ПАВЛО КУРГІН, заступник голови ГО «Автомайдан Тернопіль»:

«Це була ініціатива ГО «Автомайдан Тернопіль» та «Дорожній контроль Тернопіль». Ми створили в соцмережі «Facebook», «Вконтакті», є гаряча лінія нашого Автомайдану і на нашому сайті є інформація по цій акції «Наша безпека». Хочу зауважити, що це ми всі є учасниками дорожнього руху, як водії, так і пішоходи».

ОЛЕГ ВІТИК, начальник відділу технагляду Тернопільської міської ради:

«Ми повністю підтримуємо цю ініціативу громадської організації «Тернопільський Автомайдан». І запрошуємо всіх, всі громадські організації плідно співпрацювати тісно з нами і це дасть набагато більше користі, чим просто писати які є в нас недоліки. Ми працюємо над ними. Але такі зустрічі повинні бути регулярними, закликаю всі громадські організації звертатися, ми з розумінням ставимося до тих питань і будемо їх спільно вирішувати».

І громадські активісти, і представники відділу технагляду запевняють - всі зауваження тернополян братимуть до уваги. Наразі до виконання підготували 6 змін із організації дорожнього руху.

ПАВЛО КУРГІН, заступник голови ГО «Автомайдан Тернопіль»:

«Пішохідні переходи,освітлення пішохідних переходів, ми вдячні місту і так, якщо звернути увагу в нас по Тернополі досить вже освітили пішохідних переходів. І про безпеку перш за все – де от скупчення людей йде, проблемні місця для водіїв і також пішоходів. Це, наприклад, вулиця, де авторинок, де ринок наш, от в цих місцях».

ОЛЕГ ВІТИК, начальник відділу технагляду Тернопільської міської ради:

«Ну, наприклад перші питання з якими до нас звернулися активісти Тернопільського Автомайдану – це на вулиці 15-го квітня перенести знак напрямку смуги руху. Питання дійсно актуальне і питання дійсно не важко вирішити. Тут якраз ми запросили відповідальних працівників підрядних організацій, які займаються цими питаннями. І перше доручення буде керівнику «Тернопільміськсвітло» перевішати цей знак. Ну, бачте, питання, в принципі, не важке, яке ми можемо вирішити зразу».

Подібні спільні зустрічі для обговорень планують проводити раз у два тижні.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео