Компанія «Агропродсервіс» активно розвиває міжнародне співробітництво у запровадженні новітніх технологій та залученні іноземних інвестицій

Відбулася ділова зустріч керівництва компанії «Агропродсервіс» з представниками швейцарської компанії «Бюлер АГ», яка спеціалізується на виробництві високотехнологічного обладнання для елеваторів та комбікормових заводів. Швейцарську делегацію очолив голова представництва цієї всесвітньо відомої фірми в Україні Гігакс Рольф.

Під час переговорів йшлося про продовження співпраці з «Агропродсервісом» у будівництві в Яструбово, що на Козівщині, потужного комбікормового заводу, який входитиме до складу майбутнього агрокомбінату нашої компанії.

Сторони обговорили можливість співфінансування цього перспективного і взаємовигідного проекту швейцарською стороною, а також запровадження світових інноваційних технологій в аграрному виробництві Тернопілля. Було напрацьовано основні параметри комерційної пропозиції, яка стане предметом офіційних двосторонніх перемовин у найближчому періоді.

У зустрічі з української сторони взяли участь генеральний директор компанії Іван Чайківський, фінансовий директор ПАП «Агропродсервіс» Ярослав Парій та заступник керівника цього підприємства Андрій Боярчук.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео