В компанії «Агропродсервіс» нагородили чемпіонів України з кікбоксингу (відео)

Свої нагороди від керівника компанії «Агропродсервіс» та почесного президента «Федерації кікбоксингу Тернопільщини» Івана Чайківського отримали призери Кубка України. Підтримка молодих спортсменів та розвиток здорової нації є одним з пріоритетних напрямків роботи компанії.

Минулого тижня, на чемпіонаті України з кікбоксингу серед дорослих,  тернополяни вибороли два золота, два срібла та три бронзи. Змагання Кубку України тривали з 18 по 21 лютого у місті Хмельницькому.

За словами тренера команди Олександра Дульнева, федерація спорту Тернопільщини зараз готує молоду команду для участі в чемпіонаті України, а в перспективі і в молодіжному Кубку світу в Угорщині.

- Наша компанія підтримує молодих спортсменів вже не перший рік. Ми розуміємо, що спорт – це запорука здорової нації. До нас звернулися представники «Федерації кікбоксингу Тернопільщини» за сприянням і ми з радістю погодились, але за умови, що спорт буде відновлюватись не лише в місті, а й на селі, - говорить Іван Чайківський.

Першість вдалося здобути Любові Дереш, яка перемогла у ваговій категорії 52 кг та Олегу Козарику, який став кращим у вазі 67 кг. Срібло для Тернопільщини здобули 17-річна Христина Дядьо та Віталій Кибало у ваговій категорії 57 кг. А бронзові нагороди Кубку України у активі Віталія Бица (75 кг) та Михайла Стриєшина (75 кг).

Генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський щиро привітав команду та вручив грошові премії переможцям. 

Автор Василь ТОМЧИШИН

 

Вибір читачів за тиждень

Відео