У Тернополі відбудеться змагання зі швидкої їзди на автомобілях

На злітно-посадковій смузі Тернопільського летовища відбудеться змагання зі швидкої їзди на автомобілях. До участі запрошують жителів обласного центру, а також гостей з інших міст України.

Ініціює змагання громадська організація «Стрітер Тернопіль». Учасникам та вболівальникам обіцяють цікаве видовище та веселу компанію, повідомляє ZZ.

«Ці змаганні організовані для любителів драйву та адреналіну. Тренувальні заїзди розпочнуться у неділю з десятої години, кваліфікаційні з другої години після обіду. З п’ятої до шостої вечора будемо нагороджувати переможців. Плануємо розіграти вісімнадцять кубків у шести класах. Щоб взяти участь, треба попередньо зареєструватися. До заїздів будуть допущені тільки технічно справні автомобілі, які пройшли попередню реєстрацію. Реєстрація триватиме до дванадцятої години у день змагань. Ми очікуємо учасників з Луцька, Львова, Хмельницького, Вінниці, Чернівців. Взяти участь у змаганнях може кожен власник справного авто. На одному авто можна брати участь кільком учасникам. Загальна довжина траси – до чотирьох кілометрів зі смугами перешкод. В основному змагання пройдуть у парних заїздах. Вартість входу – 20 грн. з учасника», – розповів організатор змагань Олександр Чурілов.

На змаганнях очікують більше сотні учасників.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео