Концерт «Зцілення музикою» відбудеться у Тернополі

Концерт  «Зцілення музикою» відбудеться 28 лютого о 17.00.

Вперше в практиці камерного оркестру використовуватимуть змонтований відеоряд для кращого сприйняття, — наголошують у філармонії.

Як це працює?

У нашому організмі більше 100 трильйонів клітин, кожна з яких вібрує по-своєму. Це означає, що всі вони виробляють звуки, відмінні один від одного. Якби ми могли використовувати високочутливий мікрофон, щоб записати їх, то почули б дивовижної краси симфонію, яка безперервно звучить всередині нашого тіла, повідомляє «Культурно».

Стреси порушують вібрацію клітин організму. Щоб її відновити, потрібно підібрати і прослухати музичні твори, ритм, темп і мелодію.

Сьогодні існує Міжнародна музична асоціація, котра професійно готує «лікувальну музику», а також навчає спеціалістів із музичної терапії. Спеціалісти асоціації знають, якими мелодіями можна вилікувати пацієнта від безсоння, депресії, нервового напруження, а також вміють користуватися музикою для відновлення організму хворої людини після важких захворювань і операцій.

Доведено, що кожен музичний інструмент має свій особливий ритм, що має цілющі властивості.

• Скрипка допомагає пізнати себе та інших людей, допомагає відчувати співчуття до інших, розвиває бажання допомагати та підтримувати інших;
• Барабани покращують сердечний ритм. Позитивний вплив на ритм серця має арфа.
• Флейта відповідає звуковому ритму роботи легень і розширює їх.
• Віолончель відповідає ритму нирок.
• Саксофон впливає на ритм сексуальної енергії, відповідно активізує діяльних статевих органів.
• Фортепіано покращує роботу щитовидної залози.
• Орган надає силу, наповнює енергетикою, найбільш сильно впливає на хребет – даючи йому велику силу. Орган дає своєрідний зв’язок енергій від Космосу до Землі. Не дарма орган використовується у церкві – у тому місці, де відбувається спілкування людини із вищою божественною силою.

28 листопада у приміщенні обласної філармонії музика Моцарта, Вівальді та Гріга допоможуть Вам у формуванні оптимістичного світовідчуття.

Диригент – Андрій Голодрига

Квитки — у касі філармонії. Довідки за телефонами: 52-61-09 та 25-07-48.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео