Виявлення фактів корупції в Тернополі

За результатами роботи групи правоохоронців з НАБУ, СБУ та ВВБМВС України в Тернопільській області, затримано в порядку ст.208КПК України одного адвоката, двох поліцейських та двох прокурорів. Питання щодо підозри та обрання запобіжного заходу буде вирішуватись в м.Києві.

Вчора ввечері працівниками СБУ, військової прокуратури та внутрішньої безпеки затримано двох працівників поліції, що вимагали у тернополянина 1600 доларів США за не притягнення останнього до кримінальної відповідальності.

Як повідомив виконуючий обов’язки начальника Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол, сьогодні по тривозі були підняті всі підрозділи поліції області і вже вкотре кожному поліцейському  було доведено про недопущення проявів корупції, обстежено кожне робоче місце щодо наявності незаконних предметів.

- Вважаю, кожен викритий випадок корупційного діяння буде слугувати надійним профілактичним заходом та підтвердженням серйозності намірів держави у боротьбі з корупцією, - написав у Facebook Олександр Богомол.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео