Знайомство закінчилася грабунком

З повідомленням про пограбування до працівників Чортківського відділу поліції звернувся 23-річний житель села Нагірнянка. Грабіжник викрав у хлопця гаманець з грошима.

Правоохоронці оперативно розшукали підозрюваного. Ним виявився 29-річний чортківчанин. Молодик в минулому судимий за аналогічний злочин.

Потерпілого та підозрюваного разом звів алкоголь. На одній завтозаправочних станцій в райцентрі чоловіки купували спиртне. Познайомилися, розговорилися, вирішили разом розпити пляшку. Під час гулянки між чортківчанином та мешканцем села виник словесний конфлікт. Аби довести свою правоту, підозрюваний застосував силу. В хід пішли кулаки. Від ударів хлопець впав на землю, та розсік обличчя, а його кривдник швидко обнишпорив кишені потерпілого та витяг гаманець. Грабіжник залишив парубка лежати на землі та подався витрачати крадених чотириста гривень.

Однак уникнути правосуддя зловмиснику не вдалося. Поліцейські затримали підозрюваного згідно статі 208 КПК України. Той у скоєному зізнався. За фактом грабунку відкрито кримінальне провадження.

Подальшу долю чортківчанина визначить суд.

Сектор комунікації  Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео