Безпечністю автовласників скористався злодій

 

У вчиненні крадіжок співробітники Кременецького відділу поліції підозрюють раніше судимого 20-річного жителя райцентру. Протягом однієї ночі хлопець обікрав два автомобілі.

Потерпіли від злодія двоє мешканців райцентру, які, залишивши свої автівки на ніч в дворі будинку, забули зачинити їх. Хлопець спочатку оглядав транспортні засоби на наявність сигналізації, коли ж переконувався у відсутності засобів захисту, пробував чи дверцята автівки незамкнені. Так йому двічі пощастило залізти до чужого транспорту.

З автомобіля марки «ВАЗ-2107» підозрюваний поцупив магнітолу та документи, а з «Мерседеса» особисті речі власника та інше майно.  

Після звернення одного із потерпілих правоохоронці оперативно вийшли на слід нічного злодія. Частину краденого у нього вилучено.

Розпочато кримінальне провадження за статтею 185 ККУ – крадіжка. Правоохоронці перевіряють підозрюваного на причетність до вчинення подібних злочинів.

Аби не стати жертвою автозлодіїв поліцейські радять мешканцям області у жодному разі не залишати у салоні автомобілів гроші, документи, цінні речі, бо саме вони найбільше ваблять крадіїв. Дієвим захистом від протиправного посягання є автосигналізація, тож нею нехтувати не варто. І, звичайно, не забувайте зачиняти автомобіль, навіть, коли виходите з салону на декілька хвилин.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео