8 березня у Тернополі обійматимуться усі без винятку

У центрі міста в районі Театральної площі у Міжнародний жіночий день відбудеться флешмоб, під час якого тернополяни зможуть пообійматися.

За словами однієї з організаторів заходу Оксани Кравець, мета цієї акції - хоч на деякий час забути про те, що відбувається в країні та подарувати людям трішки тепла та оптимізму. Адже обійми позитивно впливають на емоції людини, вони дарують почуття любові, захисту, необхідності, а також знімають зайву напругу і тривогу.

Про те, чому вирішили провести саме цю акцію, розповідає координатор проекту «Вільні обійми», Богдан Фридрих:

-Я виріс в сім’ї з двома братами і ми рідко коли обіймались. Два роки тому молодший брат обійняв старшого на день народження, і мене це дуже розчулило, оскільки обіймами можна привітати, втішити, зігріти, також можна попрощатись або ж привітатись. Саме тому я вирішив провести такий захід у Тернополі, щоб менше людей залишались самотніми. 8 березня ми обрали тому, що наступає весна, а також обійми – один із кращих способів привітати слабшу половину людства із їх святом. А ще, такі ж флешмоби у міжнародний день жінок проведуть у Львові та Івано-Франківську.

Про те, як відбуватиметьсь акція каже Оксана Кравець:

- Буде 4 групи людей, ми якраз шукаємо їх, які будуть ходити з табличкою «обійми мене». Плануємо залучити близько 40 людей у кожну команду.

Усі, кому не вистачає любові та тепла, або ж хто має їх з надлишком, приходьте 8 березня на Театральну площу обласного центру та ставайте щасливішими.

Даяна Костенчук

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео