Молодіжна міська рада Тернополя започаткувала благодійну ініціативу

Депутати молодіжної міської ради на чергове засідання, яке відбулося 29 лютого, принесли книги. Збирати міні-бібліотеку вони вирішили на кожній сесії та віддавати її благочинцям.

Запропонували таку ініціативу молодіжний міський мер Вероніка Дякович та директор із розвитку у благодійній організації «Фонд добрих людей» - Ігор Костюк. Саме з допомогою згаданого благочинного об’єднання книги будуть розповсюджувати серед малозабезпечених людей.

- Ми зібрали книги на сесії і вже почати їх роздавати. Представники «Фонду добрих людей» слідкують за тим, щоб книги потрапляли саме до дітей та дорослих, які з різних причин, не можуть дозволити собі їх придбати. Тому закликаю всіх не зупинятися на досягнутому. - говорить Ігор Костюк.

Ініціатива буде традиційною, а в перспективі збиратимуть не лише книги, але й одяг, іграшки. Таким чином молоді депутати хочуть показати приклад своїм старшим колегам. Допомагати малозабезпеченим та загалом людям, які цього потребують – має бути пріоритетом для тих, хто вважає себе активним лідером. 

Вибір читачів за тиждень

Відео