Начальник одного з тернопільських жеків має більше 3000 гривень боргу за квартплату

Начальник одного з тернопільських жеків виявився злісним неплатником за комунальні послуги. Заборгованість за квартплату у нього – понад 3000 гривень, тобто більше 30 місяців поспіль чоловік вперто не сплачує за послуги.

Історія про начальника жеку, неплатника за комунальні послуги сьогодні, 3 березня, була озвучена на сесії Тернопільської міської ради.

Начальник ЖКК “Тернопільбуд” Ярослав Могильський звернувся у міську раду з проханням надати дозвіл на укладання договору земельного сервітуту по вул. Кривоноса, що на масиві Дружба. Сьогодні відповідний проект рішення розглядали на сесії, повідомляє galas.

Та депутат міської ради Іван Сороколіт закликав колег не підтримувати це рішення.

За його словами, Ярослав Могильський має ще одну квартиру – на вул. Лук’яновича, 3, що в районі комбайнового заводу, і там у нього вже накопичилося понад 3000 гривень заборгованості за квартплату.

Іван Сороколіт говорить, що Могильський принципово відмовляється платити, мотивуючи тим, що не живе на цій квартирі. Причому ще й закликає інших мешканців також не платити за квартплату, хоча там створене ОСББ і послуги надаються в повному обсязі.

Таким чином, начальник жеку, який мав би належно розраховуватися за комунальні послуги, показує негативний приклад іншим мешканцям міста.

У підсумку за питання сервітуту для начальника жеку у сесійній залі проголосував аж 1 депутат, а тому боржнику доведеться спочатку розрахуватися за послуги, а потім ще раз звертатися у міську раду за сервітутом.

Вибір читачів за тиждень

Відео