На площі в Тернополі можна купити шоколадні букети і водночас допомогти бійцям АТО (фото, відео)

Придбати оригінальні квіти для коханих жінок, та водночас зробити пожертву для бійців АТО, можна протягом 7 та 8 березня на Театральному майдані Тернополя.

Унікальні букети з цукерок та прикрас пропонують купити громадські організації, котрі вирішили влаштувати міні-ярмарку.

«Звичайні квіти дуже швидко в’януть, тому ми вирішили приготувати солодкі букетики з цукерок для того, щоб продавати тернополянам та допомогти воїнам АТО. Робилося все це студентами з 2 – го училища. Виручені кошти будуть витрачені на продукти, з яких ті ж студенти будуть пекти печиво. Бо насправді хлопці там дуже потребують чогось солодкого, якоїсь частинки домашнього тепла», - каже голова ГО «Сила єдності» Юлія Бабій.

Усі квіти виготовляли студенти 2 – го училища Тернополя. Вартість одного букету коливається від 15 і до 150 гривень. Все залежить від якості та вмісту виробу. Ініціатори кажуть, що подарунки і справді оригінальні: в середині кожної квітки містяться цукерки. А самі квіти зможуть стояти довго, адже зроблені з паперових матеріалів.

  За словами пані Юлії, зазвичай купувати такі квіти приходять більш старші люди, котрі можуть і не мати багато коштів, але хоч п’ять гривень в скриньку вкидають.

Купити оригінальний подарунок можна на Театральному майдані, біля сходів в драмтеатр.

Автор Василь ТОМЧИШИН

Фото та відео Богдан КОЛЕСОВ 

Вибір читачів за тиждень

Відео