Таксі на великій швидкості протаранило Renault і штовхнуло його під вантажівку

Водій таксі "549" на автомобілі Daewoo Lanos врізався у Renault, яке від удару відкинуло під вантажівку DAF. Аварія сталася у Великій Березовиці на вул. Микулинецькій 7 березня, близько 20.00.

За словами водія червоного Renault Kangoo Юрія Задорожнього, водій служби таксі "549" марки Daewoo Lanos на шаленій швидкості виїхав на зустрічну смугу та протаранив його автомобіль, повідомляє 20 хвилин.

- Від цього удару мій Renault відкинуло прямо під вантажівку DAF, яка їхала позаду, - розказує Юрій. – Ми одразу ж викликали швидку та поліцію. Швидка приїхала буквально за декілька хвилин, а правоохоронні органи значно пізніше.

Як розповідає водій Renault, зіткнення сталося близько 20.00. Пан Юрій розмовляв з водіями, які стали безпосередніми свідками цього ДТП. З їхніх слів, водій таксі на великій швидкості проїхав на світлофорі повз них на червоне світло, і вже за 50-70 метрів від світлофора виїхав на зустрічну смугу і спричинив аварію.

- На жаль, наша поліція прибула дещо невчасно, тому свідки тієї події не стали так довго чекати.

В свою чергу, водій вантажівки DAF Віталій Лесечко також підтвердив той факт, що таксі на великій швидкості виїхало на зустрічну смугу та зіткнулося з червоним фургоном Renault.

- Від удару, по інерції Renault Kangoo кинуло під мою вантажівку. Мені вдалося зманеврувати, щоб не протаранити в «лоб» червоний фургон. Вся сила зіткнення, прийшлася на правий бік, в область паливного баку моєї вантажівки. На щастя, бак силу зіткнення витримав, – розповідає Віталій.

Редакції "20 хвилин" також вдалося поспілкуватися з рідним братом водія таксі Олегом Пушкарем, який нас запевнив, що його брат Ігор Пушкар не був в стані алкогольного сп’яніння.

- Мені Ігор розказав, що світло зустрічного авто його засліпило. На долю секунди брат втратив з поля зору дорожню розмітку, що було далі він не пам’ятає, - каже пан Олег. – Швидка його доправила в лікарню, де йому надали медичну допомогу та проведуть експертизу чи був він п’яний чи ні. Однак, я з ним безпосередньо спілкувався і бачив, що він алкоголю не вживав.

Представники правоохоронних органів, які прибули на місце зіткнення, розповіли, що слідчий на місце ДТП вже виїхав.

- Щодо наших дій, то основна наша задача на місці аварії надати першу медичну допомогу потерпілим і обгородити місце зіткнення та відновити рух автомобілів на цій ділянці дороги щоб уникнути інших ДТП, що ми одразу ж зробили, - каже поліцейський. - На щастя, обійшлося без летальних наслідків, однак водія таксі та пасажира Renault Kangoo з численними травмами та порізами забрала швидка. Автівкам добряче дісталося, вони тепер не «на ходу».

Ближче до 22.00 на місце аварії прибула слідчо-оперативна група. Коментувати подію вони відмовилися, оскільки не володіли інформацією в повній мірі.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео