Відбулася церемонія нагородження переможців турніру «Кубок Шухевича» (фото)

Сьогодні, 8 березня, на площі біля памятника Степану Бандері відбулося закриття змагань та нагородження переможців «Кубку Шухевича».

Цьогоріч за кубок боролися десять днів, в період з 28 лютого по 8 березня. Участь у турнірі взяли 14 команд, які складалися з членів громадських організацій та студентських рад тернопільських університетів. До кінця змагань залишилося 12 команд, троє з яких показали найвищі результати.

В загальному заліку перемогла команда ТДМУ ім. І. Горбачевського – 1 місце (28 балів).

ТНПУ ім. В. Гнатюка – 2 місце (35 балів).

Фундація регіональних ініціатив – 3 місце (36 балів).

- Деякі змагання відбувалися в один день, а у деякі дні були перерви, для того, щоб учасники могли відпочити, - розповідає координатор турніру Іван Янюк. – Суть змагань в тому, що участь у них брали лише аматори, а не професійні спортсмени.

У планах організаторів продовжувати традицію проведення змагань та розширювати сам формат турніру, але про подальші плани розповідатимуть згодом.

Лідер команди переможців висловив подяку за участь у «Кубку Шухевича».

- Я хотів би подякувати організаторам турніру за якісне проведення, чесні змагання, а усім командам за чесну та напружену боротьбу. Проте найбільшу подяку хотів би висловити своїй команді – в нас не було ні сильних спортсменів, ні дуже великих інтелектуалів, але ми це перше місце вибороли завдяки хорошій командній грі.

Члени команди ВО «Тризуб» ім. Степана Бандери, хоч і не вибороли перше місце, зате перемогли у турнірі з шахів. Від імені учасників хлопці діляться:

- Не все вийшло як хотілося, але ми багато чого засвоїли і розуміємо, що є над чим працювати. Але в загальному враження від участі в турнірі у нас позитивні.

Анна КРАВЕЦЬ

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео