Сергій Надал зустрівся із делегацією з грузинського міста Батумі

На початку березня із офіційним візитом у Тернопіль прибула делегація із грузинського міста Батумі, яка перебуватиме у місті до 11 березня. За цей час представники Грузії відвідають тернопільські підприємства, університети та візьмуть участь у офіційних заходах, які присвячені 202-й річниці від дня народження Тараса Шевченка, а також покладуть квіти до могил учасників АТО.

9 березня із іноземними гостями зустрівся міський голова Сергій Надал. Під час зустрічі сторони серед інших питань говорили про можливий візит родин загиблих учасників АТО в Батумі.

«Тернопіль та Батумі тривалий час активно співпрацюють у різних проектах, саме тому ми уже вітаємо делегатів у Тернополі навіть не як партнерів, а як хороших друзів, - каже міський голова Сергій Надал. - За ці дні представники Грузії відвідають декілька тернопільських підприємств та університетів, надіюся, що за цими зустрічами будуть звучати конкретні пропозиції щодо подальшої співпраці. Зі своєї сторони ми зробимо усе, щоб продовжити розвивати дружні відносини між нашими містами надалі».

Повідомляє Тернопільська міська рада

Вибір читачів за тиждень

Відео