8 березня обрали найкрасивішу тернополянку (відео)

Вже традиційно до свята 8-го березня у Тернополі провели конкурс-шоу «Міс Тернопіль-2016». Кому із дівчат посміхнулась фортуна і хто здобув титул найкрасивішої цього року?

8-го березня в обласному драмтеатрі було людно, там обирали кращу з кращих. Конкурс «Міс Тернопіль-2016» у нашому місті відбувся вже всьоме. Цьогоріч у ньому взяли участь 16 дівчат віком від 17 до 23 років. Представити і показати себе конкурсантки мали змогу у п’яти різних дефіле.

ОЛЬГА ЗАВЕРУХА, організатор «Міс Тернопіль»

«Дівчатка займалися довго, більше двох місяців. Старалися. Вони, чесно, дуже змінилися за весь період підготовки. Порівнюючи, як вони були на першій репетиції, вже як сьогодні вони виступали на сцені. Тематику конкурсу ми поєднали таку і українську стилізовану, і таку європейську, хотіли різні стилі зробити і конкурси костюмів, щоб було цікаво з усіх сторін».

До конкурсу красуні готувалися наполегливо, запевняють керівники проекту, і в цьому їм допомагали фітнес-інструктори, хореографи, психологи і викладачі різних напрямків. Впевнені, зусилля були не марними.

ОЛЬГА ЗАВЕРУХА, організатор «Міс Тернопіль»

«Сьогодні журі буде дуже складно, тому що дівчаток є 16, вони такі всі однакові,  можна сказати, немає якоїсь такої певної фаворитки. Вони всі одного рівня і журі буде важко оприділитися з головною короною міста цього року».

Вибороти титул «Міс Тернопіль-2016», при такій конкуренції, завдання не з легких, але дев’ятнадцятирічній Аліні Крамарчук це вдалося.

АЛІНА КРАМАРЧУК, «Міс Тернопіль-2016»

«Емоції самі-самі хороші, самі-самі приємні. Чесно кажучи, хотіла попасти в тройку фіналістів, я розраховувала на це, але на перемогу ніяк. Дівчата були сильні і конкуренція відчувалася, чесно вам кажу. Вже коли за кулісами я стояла в мене вже сльози почали текти я ледве себе зібрала».

Своїх емоцій не приховують й інші учасниці конкурсу.

ІВАННА КИБА, «ІІ віце-міс Тернопіль-2016»

«Це було неймовірно, захоплююче, ефектно, перш з все. Ці враження ніколи не забудуться в моєму житті, адже таке буває лише один раз і цей шанс завжди потрібно використовувати».

Поки журі вирішували, хто ж отримає головний приз, а це окрім титулу «Міс Тернопіль-2016», ще 50 тисяч гривень та золоте намисто,  глядачі також обирали свою фаворитку. Як і в попередні роки свої вподобання демонстрували за допомогою коштів, які кидали у скриньку на користь тієї чи іншої учасниці.

ВІКТОРІЯ КОСТИК, «Міс глядацьких симпатій»

«Враження в мене дуже хороші, я дуже задоволена своїм титулом. Вважаю, що кожна дівчина має це спробувати, всім раджу. Потрібно бути впевненим в собі завжди, це потрібно пам’ятати і ходити на сцені так, ніби в тебе вже корона на голові, всім цього раджу».

До слова, зібрані кошти віддадуть на благодійність.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео