Поліцейські піймали магазинного злодія

Дев’ятсот гривень, продукти харчування, алкогольні та тютюнові вироби викрав невідомий з магазину села Августівка Козівського району.

Інформація про злочин надійшла у місцеве відділення поліції 9 березня.

Мешканець Зборівського району повідомив, що в ніч з 8 на 9 березня невідомі, зірвавши навісні замки на решітці та дверях, проникли до магазину, повідомляє «Досьє 102».

На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група. На слід зловмисника оперативники вийшли того ж дня. Ним виявився місцевий мешканець, 1986 року народження. За словами начальника Козівського відділення поліції Михайла Швайки, чоловіка вигнали з дому батьки і він ночував у закинутих приміщеннях на території сіл Августівка та Конюхи. Його неодноразово притягували до відповідальності за крадіжки.

У скоєному чоловік зізнався. Розповів, що замки виламав ломом, а вкрадене заховав у одному з місць для ночівлі. Правоохоронці вилучили чуже майно. Підозрюваного затримали відповідно до статті 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Поліцейські перевіряють крадія на причетність до скоєння схожих злочинів.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео