У Тернопіль завітає дует «Сестри Тельнюк» із концертом «Наш Шевченко»

11 березня у Тернопільському драматичному театрі відбудеться концерт Всеукраїнського туру «Наш Шевченко»  - під час якого «Сестри Тельнюк» виступлять разом із академічним симфонічним оркестром Хмельницької обласної філармонії.

Сестри Тельнюк свої перші музичні роботи почали створювати у 13-річному віці. Виконували рок-балади, елегії, пастелі та ескізи. Їхньою родзинкою стало авторське виконання віршів українських класиків із хором та у дуеті. За 30 років діяльності вони переспівали твори Павла Тичини, Богдана-Ігоря Антонича, Ліни Костенко, Василя Стуса, Оксани Забужко та інших знаних митців рідного слова.

Цього разу сестри представлять яскраву українську програму "Наш Шевченко". Тепер твори Кобзаря зазвучать нестандартно, гучно та у супроводі Хмельницького симфонічного оркестру.

 «Наш Шевченко - не данина моді. Ми не намагаємося вскочити у тренд. Ми просто визріли для того, щоб заспівати поезію Тараса Шевченка», - кажуть Галина та Леся Тельнюк.

До слова, концерт сестер Тельнюк відкриє 7-ий щорічний Міжнародний камер-фест. Цей захід чи не щороку входить у п’ятірку найкращих культурно-мистецьких подій в Україні. 

Діана ГОГОЛЬ

Вибір читачів за тиждень

Відео