Тернополян кличуть на толоку

Прибирання території Старого парку відбудеться 26 березня о 10.00, на яке запрошують усіх небайдужих. Окрім цього, відбудеться обговорення щодо облаштування меморіалу загиблим учасникам АТО.

- Парк дуже занедбаний, - каже батько Героя АТО Віктора Гурняка Петро. - Маємо більше 70 загиблих в зоні АТО, а досі нема нормального меморіалу. Та і територію навколо потрібно прибрати, а вона досить велика. Позбираємо сміття, сухе листя, обговоримо що можна змінити і подамо це на розгляд сесії міської ради.

До прибирання планують долучити управлінні ЖКГ, студентів та усіх тернополян, котрим небайдужа пам’ять про загиблих воїнів, пише 20хвилин. З собою потрібно взяти рукавиці, мішки - хто що може для прибирання території.

- Ідея реконструкції парку обговорюється вже давно, але поки громада не візьме все в свої руки, воно так і буде стояти на місці, - зазначив учасник АТО та один з ініціаторів толоки Володимир Малишевський. - Хочемо залучити не лише інвесторів, а і громадськість. Це наші Герої і громаді визначати як воно має виглядати. Думаю, ті бійці, які загинули захищаючи нас, заслуговують хоча б на належне місце вшанування.

Усіх, хто хоче долучитись, чекатимуть в Старому парку 26 березня о 10.00.

Вибір читачів за тиждень

Відео