У Тернополі підбили підсумки візиту делегації з Батумі

Сьогодні, 11 березня, у «зеленій кімнаті» Тернопільської міської ради відбулася підсумкова прес-конференція представників делегації з Грузії.

Політики приїхали в Україну з міста Батумі, нашу область відвідують не вперше. Щоб краще ознайомитися з економічним, політичним життям та життям суспільства, представники Грузії за час перебування в Тернополі відвідали деякі заходи, побували на місцевих фабриках, заводах та виробництвах.

На сьогоднішній зустрічі грузинські політики розповіли про подальшу співпрацю з представниками влади у Тернополі, оскільки мали нагоду оцінити якість нашої продукції і запропонувати свої умови співпраці. Серед запропонованих пропозицій – експорт  наших товарів у Грузію і навпаки. Ця ідея сподобалася як представникам з Батумі, так і нашим політикам.

Співпраця тернополян та грузинів буде проходити на різному рівні у освітній галузі, галузі сільського господарства, торгівлі, бізнесу, культури та інших.

З наступним візитом іноземні політики обіцяли завітати вже наприкінці цього літа, адже тоді буде змога детальніше обговорити усі плани та перейти до співпраці.

Анна КРАВЕЦЬ

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео