Кременецькі поліцейські спіймали грабіжника

Факт незаконного заволодіння чужим майном задокументували працівники Кременецького відділу поліції. 20-річний житель Почаєва пограбував  мешканця району. Про злочин правоохоронців повідомив 44-річний потерпілий.

Житель села Ридомиль приїхав до міста, аби зустрітися з дружиною. Подружжя напередодні посварилося і жінка вже декілька днів мешкала у родички в Почаєві.  Перепросити дружину таки не вдалося, а повертатися до села вже було нічим, тож чоловік вирішив переночувати у давнього знайомого. Прийшовши до його помешкання, застав там гулянку. Двері відчинив незнайомий парубок та повідомив, що господаря немає вдома. Потерпілий вирішив зачекати друга. Тим часом молодики стали випрошувати у гостя гроші на пляшку. Той дав їм 50 гривень. Однак випиваки не поспішали покидати будинок, допили все спиртне, а тоді один з молодиків накинувся на чоловіка та з погрозами витяг з внутрішньої кишені куртки усі гроші – триста гривень. Грабіжник пішов, а пограбований дочекавшись світанку, подався до поліцейського відділку.

Правоохоронці оперативно встановили особу грабіжника. Молодик вже неодноразово потрапляв в поле зору поліцейських за вчинення майнових злочинів. У скоєному зловмисник зізнався. Поліцейські вилучили у нього крадену готівку.

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження згідно статті 186 ККУ - грабіж.

Сектор комунікації головного управління національної поліції в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео