У Бережанах пам’ятають про футбольних ветеранів

В Бережанах на міському стадіоні пройшов турнір пам’яті ветеранів бережанського футболу за участю команд Козової, Коропця, Підгайців і Бережан.

Учасники турніру хвилиною мовчання вшанували пам’ять Івана Герасиміва, Богдана Ковалика, Тараса Гниди, Антона Білогурського, Петра Прядуна та Володимира Васєчка, повідомляє «Номер один».

У півфінальних матчах було зафіксовано такі результати: Козова – Підгайці – 4:1, Бережани – Коропець - 4:0. У матчі за третє місце коропчани здолали команду з Підгайців – 2:1. Фінал до останньої хвилини тримав у напрузі глядачів. Кращими були козівчани, які перемогли господарів, - 4:3.

Кубок переможця з рук голови Бережанської РДА Володимира Петровського отримав його колега – голова Козівської РДА, воротар команди Василь Вітровий. Кращим гравцем турніру став Андрій Янюк (Бережани), а кращим воротарем – Василь Вітровий (Козова).

Після баталій на майданчику друзі-суперники продовжили спілкування за спільним обідом. Турнір, який пройшов удруге поспіль, має стати традиційним і зайняти постійне місце у календарі змагань команд ветеранів футболу. Відрадно, що змагання фінансово підтримала Бережанська міська рада та райдержадміністрація.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео