В зону АТО знову відправили правоохоронців (фото)

В рамках чергової ротації зведений загін працівників поліції Тернопільщини вирушив захищати цілісність країни та охороняти правопорядок на територіях Донеччини.

Це перша цьогорічна ротація зведеного загону тернопільських правоохоронців. У службове відрядження бійці вирушили підготовлені та забезпечені усім необхідним, повідомляє dosie102.

Провести правоохоронців прийшли керівники та колеги по роботі, друзі та рідні. Більшість з тридцяти працівників органів та підрозділів поліції області вже несли службу на сході. Тож вони добре усвідомлюють відповідальність, яка на них покладається, та готові ділитися власним досвідом з «новобранцями». Зміну тернопільським поліцейським здадуть черкаські колеги.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Національної поліції в області Олександр Богомол передусім побажав їм успішного виконання бойових завдань та щасливого повернення. Він також акцентував увагу бійців на неприпустимості нехтування ними особистою безпекою, суворому дотриманні службової дисципліни та необхідності взаємопідтримки.

- Бережіть своє життя та життя ваших побратимів! – зазначив Олександр Богомол.

Побажав легкої служби бійцям і керівник Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна. Він сказав, що нелегка служба поліцейських на сході є гарантом спокою у тернопільських родинах.

Укомплектувати аптечку бійців необхідними ліками та спецзасобами допомогли керівники Тернопільського державного медичного університету. Зі слів завідувача кафедри медицини катастроф і військової медицини ТДМУ, професора Арсена Гудими, правоохоронці отримали сучасні та якісні медикаменти.

- Ми забезпечили бійців насамперед джгутом «SWAT-Т», носогорловим повітропроводом, гігроскопічною марлею та спиртовими пов’язками – розповів завідувач медичної кафедри. – Такі ж медикаменти входять в набір аптечки бійця НАТО.

Підтримку необхідними речами, субпродуктами та засобами гігієни забезпечили бійців і волонтери громадської організації “Схід та Захід єдині”. До них долучилися й тернопільські підприємці, котрі допомогли з продуктами харчування.

Після теплих обіймів і щирих побажань працівники тернопільської поліції вирушили у службове відрядження.

Вибір читачів за тиждень

Відео